top of page
IMG_8061.jpg

Hos ADB-Senteret hjelper vi gledelig våre kunder med å håndtere regnskapet på en effektiv måte som gir en oppdatert og god oversikt over bedriftens økonomi.
Ved bruk av skybaseterte økonomisystemer og automatikk har vi fokus på å finne effektive løsninger tilpasset hver enkelt kunde.

Recycled Paper

Vi tilbyr en rekke tjenester innen:
-       Regnskapsføring
-       Rådgivning
-       Fakturering
-       Lønn
-       Budsjettering
-       Årsoppgjør
-       Skattemelding
-       Bedriftsetablering

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hva vi kan hjelpe deg med!

IMG_1513.jpg

Regnskap og rådgivning
Regnskapet er en sentral rolle i bedriften da det inneholder mye viktig informasjon. Våre ansatte har en bred kompetanse innen sitt fagfelt, og vi hjelper deg gjerne med organisering og tilrettelegging av regnskapet for din bedrift. Vi ønsker å være en samarbeidspartner som hjelper og gir råd når dere står ovenfor økonomiske og strategiske valg, og dermed bidra til en kontinuerlig positiv utvikling av bedriften.
Vi ønsker at du skal føle deg trygg. Derfor tilbyr vi jevnlige gjennomganger av oppdatert regnskap, hvor vi legger det frem forståelig og oversiktlig. Regnskapsbransjen har også vært i store omstillinger de siste årene. Det blir stadig mer automatikk og digitalisering, og ved bruk av skybasterte systemer gir det oss mulighet til å være på pulsen hele tiden.


Regnskapssystemer
Vi er opptatt av brukervennlighet og fleksibilitet når det kommer til valg av regnskapssystem. Sammen kommer vi frem til den optimale løsningen for deg og din bedrift. Vi har god erfaring med bruk av PowerOffice Go som regnskapssystem der dette er et system som gir deg en god oversikt over det viktigste. PowerOffice Go ble i 2021 også kåret til det mest brukervennlige regnskapssystemet av Regnskap Norge.
I tillegg har vi god kunnskap om flere andre regnskapssystemer. Vi har blant annet lang erfaring med bruk av Tripletex, Uni Micro V3 og Uni24, samtidig som vi har sertifiserte regnskapsførere i UniEconomy.

 

Utvidelser
Knytt sammen det du trenger for å få jobben gjort. Ved å koble sammen ulike programmer du trenger til ditt arbeid skaper dette en sømløs dataflyt på tvers av systemene. Dette kan være alt fra å ha en direktekobling til nettbanken, faktureringssystem, lønnssystem eller kassesystem. På denne måten vil du få en bedre oversikt i sanntid og du vil slippe mye dobbeltarbeid ihht å gå inn og ut av ulike systemer jevnt over.

 

PowerOffice-PremiumPartner-logo1.png
bottom of page