Sandstone

Våre tjenester

ADB-Senteret tilbyr det meste innen regnskap, lønn, fakturering, årsoppgjør, utarbeidelse av ligningspapirer samt rådgivning og etablering. Dersom du har et ønske om å gjøre deler av regnskapet selv er dette noe du kan få muligheten til hos oss. Våre tjenester er svært tilpasningsdyktige og de ansatte hos oss har lang erfaring med regnskap til både små og store selskaper i ulike bransjer.

Gjennom skybaserte økonomisystemer og automatikk hjelper vi gledelig våre kunder til å håndtere regnskapet på en effektiv måte som gir en oppdatert og god oversikt over bedriftens økonomi.

Regnskapssystemer

Vi har et tett partnerskap med PowerOfficeGo som er et skybassert regnskapssystem. Ved bruk av PowerOfficeGo kan du logge deg inn hvor som helst for å sjekke regnskapet til din bedrift. Det er et tilpasset og svært brukervennlig system som gir en oversiktlig og god regnskapsopplevelse.

 

Vi tilbyr også regnskapssystemer knyttet til Uni Micro. (UniMicro V3, Uni24, UniEconomy).

PowerOffice_Partner.png

Regnskap

Regnskapet er en sentral rolle i bedriften, da det inneholder mye viktig informasjon. Vi ønsker at din bedrift skal føle seg trygg. Derfor tilbyr vi jevnlige gjennomganger av oppdatert regnskap, hvor vi vil legge det frem forståelig og oversiktlig. Ved bruk av skybaserte systemer er det svært tilpasningsdyktig og brukervennlig for enhver part. Her kan du jevnlig klikke deg inn for å se hvordan regnskapet er via en rekke ulike rapporter.

Rådgivning

Våre ansatte har en bred kompetanse innen sitt fagfelt. Vi hjelper deg gjerne med organisering og tilrettelegging av regnskapet for din bedrift, slik at du kan fokusere på det du er god på. Med oss som rådgivere vil du få et bredt utvalg av eksperter som passer på at du har de beste verktøyene til å løfte bedriften din til nye høyder.

Fakturering

Enten om du ønsker å fakturere selv eller du vil å overlate dette til oss finner vi en løsning som er tilpasset ditt behov. Vi bistår med opplæring og support. Ved bruk av skybaserte systemer får du en enkel og god oversikt over kunder, varer og ordrer. Systemene våre gir muligheter for å sende fakturaene per EHF, e-faktura, e-post, avtalegiro samt post. Purringer og oversending til inkassoselskaper kan også gjøres direkte fra systemene.

Office Desk

Etablering

Vurderer du å starte opp din egen bedrift, men litt usikker på hvilken selskapsform som vil være mest passende i ditt tilfelle?

Vi kan bidra med bistand vedrørende opprettelsen og utarbeidelse av nødvendige dokumenter slik som vedtekter, stiftelsesdokumenter og registrering i foretaksregisteret.

Hands Typing

Lønn

Det er stadig nye regler knyttet til lønningsarbeidet. Lønn krever derfor faglig oppdateringer og gode rutiner. Hos oss er du i trygge hender og vi hjelper deg mer enn gjerne med oppdrag knyttet til lønn. Dersom det er behov for timeregistrering tilbyr vi et skybasert timeregistreringssystem. Lønningssystemene vi bruker kan også kobles opp mot andre timeregistreringssystemer dersom dette er ønskelig.