Sandstone

Våre tjenester

ADB-Senteret kan tilby et bredt spekter av regnskapstjenester. Vi kan ta hånd om alt innen regnskap ditt slik at du kan fokusere på det som er viktig. Våre tjenester er tilpasningsdyktige slik at du kan selv velge hvor stor del av oppgavene vi gjør, og hvor mye du ønsker selv å gjøre. De dyktige ansatte har lang erfaring med regnskapet til små og store selskap i ulike bransjer. Gjennom skybaserte økonomisystemer og automatikk kan vi hjelpe våre kunder til å håndtere regnskapet på en mer effektiv måte som gir kunden en oppdatert og god oversikt over bedriftens økonomi.

Etablering

Vurderer du å starte opp din egen bedrift? Usikker på om et AS er den mest passende selskapsformen?

Vi kan bidra med rådgiving til valg av selskapsform, bistand vedrørende opprettelsen og utarbeidelse av nødvendige dokumenter slik som vedtekter, stiftelsesdokumenter og registrering i foretaksregisteret. Vi kan også sette deg i kontakt med revisorer i nærområdet.

Rådgiving

Gjennom våre ansatte sin kompetanse og erfaring kan vi tilby rådgiving innen organisering av virksomheten, skatter og avgifter m.m.Med oss som rådgivere får du bredt utvalg av eksperter som passer på at du har de beste verktøyene for å drive bedriften din til nye høyder.

Regnskap

Vi leverer alle tjenester innen regnskap og lønn. Enten om du ønsker full outsourcing av alle regnskapsfunksjoner eller har mer behov for kontrollfunksjoner opp mot innlevering av merverdi-, arbeidsgiveravgift, årsoppgjør og ligningspapirer.

Etablering

Enten du trives best med å fakturer selv eller liker å overlate det til andre så finner vi en løsning som er tilpasset ditt behov. Vi bistår med opplæring og support om dette er en jobb du ønsker å påta deg selv.

Systemene våre gir muligheter for å sende faktura per post, e-post og som EHF faktura. purring og oversending til inkassoselskap kan gjøres rett fra systemet.

Office Desk

Lønn

Lønn krever gode rutiner og et tett samarbeid som våre lønnssystemer kan bidra med. Hos oss kan du være sikker på at du er i trygge hender og vi hjelper deg mer enn gjerne med.

Hands Typing

Regnskapssystemer

Systemene vi kan tilby er Uni micro V3, Uni 24, Uni economy og Poweroffice GO.
PO_GO_horisontal_pos_R.png